Services

Autobedrijf Roy Heere biedt volledige service voor uw auto. Bij ons kunt u terecht voor uw reguliere onderhoud en reparaties, APK keuring, (zomer- en winter-) banden, airco service en schadeherstel. Sterretje in uw ruit of een nieuwe ruit nodig? Ook dat kunnen wij verzorgen.

Voor meer informatie kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of bij ons binnenlopen.

Onderhoud & Reparatie

Voor al uw onderhoud, reparaties en diagnose stelling. Wij hebben kennis en ervaring met alle merken auto’s en beschikken over moderne uitleesapparatuur van alle merken om de juiste diagnose te kunnen stellen.

APK Keuring

Wij proberen de afspraken voor de APK keuring en onderhoud zoveel mogelijk te combineren om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op de homepagina kunt u met de kentekencheck zien wanneer uw auto APK gekeurd moet zijn.

Banden Service

Levering van nieuwe banden tegen aantrekkelijke prijzen met gratis montage. Ook voor de montage van zomer- en winterbanden kunt u bij ons terecht. Als u deze bij ons laat monteren kunt u profiteren van gratis opslag.

Airco Service

Wij bieden service en onderhoud voor een schone en goedwerkende airco. Goed onderhoud is belangrijk voor het behoud van uw airco.

Schade

Heeft u schade? Bij ons kunt u terecht voor zowel schadetaxatie, advies bij schade en schadeherstel.

Vervangend vervoer

Omdat wij het belangrijk vinden u zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben wij gratis leenauto’s beschikbaar.